Lening op afbetaling (LOA)

Let op, geld lenen kost ook geld!

Lening op afbetaling (LOA) | kantoor JSD HeylenMet een lening op afbetaling hebt U meteen zicht op een nieuwe auto, een verre reis of het verfraaien van uw huis.  Zonder lening op afbetaling betekent het allemaal een flinke hap uit uw budget en om dat evenwicht niet te verstoren, is het dikwijls beter de betaling van uw aanwinst te spreiden in de tijd. Zo geeft u voorrang aan uw projecten zonder uw budget aan te tasten!

U zit ongetwijfeld boordevol plannen: uw woning herinrichten, het meubilair vernieuwen, de studies van uw kinderen financieren of de reis maken waar u altijd al van gedroomd hebt…

Waarom uitstellen tot morgen wat u vandaag al kunt doen?

Een lening op afbetaling kan de gepaste oplossing zijn om de plannen die u uitstelt te realiseren, of om het hoofd te bieden aan onvoorziene uitgaven. En dit zonder uw spaargeld aan te spreken.

Maar bij de keuze van uw lening mag u niet over één nacht ijs gaan. Als specialist in leningen op afbetaling stel ik u voor om uw persoonlijke situatie onder de loep te nemen. Samen kunnen wij de voorwaarden en mogelijkheden op een rijtje zetten. Zo bent u er zeker van dat u de geschikte formule kiest, in alle gemoedsrust en met kennis van zaken.

  • we creëren een oplossing op uw maat op basis van uw noden en behoeftes
  • vrije keuze van de dag waarop u maandelijks afbetaalt
  • we analyseren uw situatie en maken een balans op om te zien of inkomsten voldoende zijn voor een lening
  • we bieden u een vlotte en discrete service

Bij ons krijgt u geen onaangename verrassingen. Samen met u analyseren we vooraf grondig uw persoonlijke situatie en overlopen we de voorwaarden en mogelijkheden. Zo bent u er zeker van dat u de juiste formule kiest. In alle sereniteit en met kennis van zaken.

Wilt u er meer over weten? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een berekening op maat. We helpen u graag helpen om uw plannen te realiseren!
Contacteer ons voor een persoonlijke berekening op maat van uw project of bel ons 015/61.66.98 .

Let op, geld lenen kost ook geld!