Lening of krediet particulieren | kantoor JSD Heylen

Lening of krediet

Let op, geld lenen kost ook geld!

Of u nu droomt van een nieuwe wagen of een mooie tweedehandswagen of u plant een verre reis of om uw huis te verfraaien, uw dak of spouwmuren isoleren, een nieuwe keuken installeren, een veranda plaatsen….. Het betekent allemaal een flinke hap uit uw budget en om dat budget niet uit evenwicht te brengen is het dikwijls beter de betaling te spreiden in de tijd met een lening of krediet.

U zit ongetwijfeld boordevol plannen: uw woning herinrichten, het meubilair vernieuwen, de studies van uw kinderen financieren of de reis maken waar u altijd al van gedroomd hebt…
Stel uw dromen niet langer uit. Samen kiezen we de financiering die bij u past.

Een lening of krediet op afbetaling kan de gepaste oplossing zijn om de plannen die u uitstelt te realiseren, of om het hoofd te bieden aan onvoorziene uitgaven. En dit zonder uw spaargeld aan te spreken.

Bij ons krijgt u geen onaangename verrassingen. Samen met u analyseren we vooraf grondig uw persoonlijke situatie en overlopen we de voorwaarden en mogelijkheden. Zo bent u er zeker van dat u de juiste formule kiest. In alle sereniteit en met kennis van zaken.

Bekijk onze oplossingen en voorstellen op deze links :

Autolening nieuw en tweedehands

Lening op afbetaling – LOA

Hypothecaire lening of Woonkrediet

Renovatielening – Ecolening

of contacteer ons meteen voor een persoonlijke berekening op maat van uw project bel ons 015/61.66.98 .


Let op, geld lenen kost ook geld!